Отоларинголог Одеси відгуки
|
|
QuinnAnna | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Отоларинголог Одеси відгуки
Потрібен отоларинголог. У місцевій поліклініці наш не приймає. Будь ласка, підкажіть, лікаря в місті хорошого, перевіреного, можна з приватної клініки. Головне, щоб грамотний був.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я раджу вам сходити до Гурської Тамари - грамотна і кваліфікована лікарка. Знаю дуже багато людей, яким вона допомогла.
|
|
| |
YAROSLAVA | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Хворіла дуже сильно, була у трьох ЛОРів - Жиленко, Колесніченко, Любчак, прийшла за рекомендацією до Гурської Тамари, і тільки вона допомогла. Єдина, яка поставила правильний діагноз. Оглядає швидко, але не означає, що погано. Після цього відправляла до неї своїх знайомих. І все було чудово.
|
|
| |
Надія82 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Дуже грамотний і відповідальний ЛОР Тамара Гурська! Використовує сучасні методики в лікуванні захворювань ЛОР-органів. Рекомендую!
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я користувалася судинозвужувальними засобами, кілька разів пробувала лікуватися у ЛОРів - Оробець, Басюк і Батуріної, але невдало, а операції боялася. Тамара Валеріївна попередила, що лікування буде довгим, але шанс є. У нас усе вийшло. Змінилася якість життя, я забула про краплі, дихаю носом.
|
|
| |
torri | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Проходила лікування у Гурської Т.В. Лікарка - професіонал своєї справи, уважна, вміє заспокоїти і переконати в благополучному результаті лікування. Своїм позитивом реально "заряджає". Рекомендую!
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Лікар Гурська уважно і шанобливо ставиться до пацієнтів, все розповість, дасть поради і призначене нею лікування допомагає.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Гурська Тамара - професіонал у своїй галузі. Перший раз до неї потрапила, коли в муніципальній поліклініці не змогли вилікувати запалення мигдалин. Усе пояснює, розписує лікування, яке допомагає. Якщо раптом хворію я або мої близькі, йдемо тільки до неї і вам раджу!
|
|
| |
Karollina | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Гурська Т.В. - чудова лікарка, дуже уважна, грамотна і розташовує до себе. Ходила до неї на процедури, дуже легка рука і вся процедура не виявилася огидною, а цілком стерпною.
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Підкажіть, як можна потрапити до Тамари Гурської?
|
|
| |
Надія82 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Тамара Гурська приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій 1/2, записатися можна за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Цукерка | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дуже сподобалося, як Тамара Валеріївна професійно, чітко, грамотно поставила діагноз і визначила для мене курс лікування. Рекомендую!
|
|
| |