Консультація ЛОРа Одеса
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Консультація ЛОРа Одеса
Усім доброго дня, підкажіть мені ЛОР-фахівця з хорошою кваліфікацією. Порекомендуйте куди звернутися в разі ларингоспазму? Потрібні контакти і дані обізнаного лікаря, виходячи з персонального досвіду, а також відгуків знайомих.
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я хочу порадити ЛОРа Гурську Т.В., яка на100 відсотків грамотна у своїй професії і до кого можна можливо приходити на прийом без ризиків за здоров'я.
|
|
| |
Mountain8 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Так, фахівець дуже кваліфікований, багатьом моїм знайомим допомогла.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Порвалася вушна перетинка, стільки ЛОРів обходила, ніхто нормального лікування призначити не міг, вуху краще не ставало, просто втрачала час. І тут потрапила до Тамари Гурської, вилікувала вухо мені за тиждень. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Гурська Тамара Валеріївна - найкращий ЛОР з усіх лікарів, яких я знаю. Я лікувала в неї вухо. Вона майстер своєї справи. Ніяких зайвих рухів, ніяких зайвих призначень. Дуже раджу!
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Кращого лікаря в мене не було, ніж Тамара Валеріївна. Ходила у звичайну поліклініку, лікували тиждень і жодних результатів. Тільки нерви тріпали. А потім порадили доктора Чупу, і вже після 2 прийому стала набагато краще чути. Лікар дуже уважний і знає свою справу. Тепер, якщо якісь проблеми з вухами або горлом, відразу до неї.
|
|
| |
Юllia | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Дуже грамотна і доброзичлива лікарка Тамара Валеріївна, уважно вислухала, оглянула і дала грамотні консультації щодо лікування. Дуже задоволена і найголовніше нам допомогло те, що порадила лікарка. Рекомендую.
|
|
| |
Власта | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Раджу всім. Знаю доктора Гурську, про неї добре відгукуються. До неї приїжджають лікуватися з усіх районів міста. Мої знайомі лікуються в неї вже давно й успішно.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Прекрасний лікар Гурська! Впевнено, грамотно і професійно застосовує знання і вміння! Дуже добре ставлення до пацієнтів. Ніколи не була помічена в грубості, зневажливому і гордовитому ставленні. Однаково привітна з пацієнтами різного віку. Привабливе й уважне ставлення.
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Поділіться контактними номерами телефонів цього фахівця.
|
|
| |
Евіта | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| До Тамари Гурської можна записатися за номером телефону - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Тамара Валеріївна - прекрасний фахівець! Її знання та досвід у галузі отоларингології не викликають сумнівів. Дуже задоволений результатом звернення до неї.
|
|
| |