ЛОР Одеса селище Котовського
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЛОР Одеса селище Котовського
Доброго дня, підкажіть кваліфікованого ЛОРа. Залиште контакти і дані хорошого лікаря ґрунтуючись на особистому досвіді, а також відгуків близьких.
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Лікувалася у лікаря, який на 100% найкращий у цій сфері і до кого можна приходити без ризиків за здоров'я.
|
|
| |
Mountain8 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Володієте інформацією, залиште.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Дуже рекомендую з ЛОР-проблемами звертатися до Гурської Тамари.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Що можна сказати про Тамару Гурську - дуже уважний і професійний фахівець. Відзначу її тактовне спілкування і те, що вона може слухати свого пацієнта. У перший же прийом лікарка все нам пояснила і призначила лікування. Лікування виявилося дуже ефективним. Ми лікарем дуже задоволені.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Звернулася з болем у горлі. Чудовий фахівець Гурська Т.В. пояснила все доступною мовою. Лікар розповіла, як важливо дотримуватися призначеного лікування. Призначила процедури. Підсумок: менше, ніж за тиждень у мене все минуло. Призначене промивання мигдаликів відмінно допомогло разом із ліками. Вдалося перемогти хронічний тонзиліт.
|
|
| |
Юllia | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Приголомшлива лікарка Тамара Гурська! Усе пояснила, розповіла, зайвого не призначила. Дуже важливо мати "коннект" із лікарем, і це 100%-ве попадання!
|
|
| |
Власта | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Дуже хороший лікар Тамара Валеріївна Гурська! Грамотний фахівець, усе зрозуміло і доступно пояснює, зайвих ліків не призначає. Рекомендую.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Повністю згодна! Лікар Гурська дуже грамотна, зайвого не призначає, завжди все по справі говорить! Допомогла мені та брату, у якого з носом жахливі проблеми. Пролікувалися, домоглися ремісії. Супер - лікарка! Вона - найкраща!
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Цікаво, де можна знайти цього ЛОРа?
|
|
| |
Евіта | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Гурську Тамару можете знайти в клініці Лікаріум, телефон для запису048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Тамара Валеріївна - одна з найкращих у своїй галузі. Її досвід і професіоналізм допомогли мені уникнути безлічі помилкових діагнозів, які мені ставили раніше.
|
|
| |