ЛОР Одеса Слобідка
|
|
Zhanna072 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| ЛОР Одеса Слобідка Добрий день, пишу тут у пошуку хорошого ЛОРа. Підкажіть контакти грамотного лікаря на основі особистого досвіду або відгуків знайомих.
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Зустрічала лікаря, який на 100 відсотків кваліфікований у цій професії і до кого можна записуватися не турбуючись за своє здоров'я.
|
|
| |
Mountain8 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Володієте даними про цього ЛОРа, залиште їх.
|
|
| |
Бетті | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Володіємо, звертайтеся до Гурської Тамари.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Оскільки проблема з носоглоткою з дитинства, лікарів побачила чимало, а все пізнається в порівнянні, Гурська Тамара вирізняється з-поміж багатьох інших спеціалістів індивідуальним підходом до пацієнта, професіоналізмом, рівнем освіти, компетентністю, коректним поводженням.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Звернулася до лікаря Гурської у зв'язку із закладеністю вуха після перельотів. Лікарка все уважно вивчила, розповіла, промила вухо і все стало чудово. Рекомендую!
|
|
| |
Юllia | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Грамотний, компетентний і доброзичливий фахівець Тамара Валеріївна, призначила ефективне лікування. Вдячна їй і вам раджу!
|
|
| |
Власта | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Чудова лікарка Гурська. Призначене лікування мені допомогло. Нещодавно й чоловік звертався до лікарки. І теж залишився задоволений, а точніше одужав. На прийомі все по справі. Уважно слухає, і дуже дохідливо пояснює.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Доктор Гурська - дуже грамотний фахівець у своїй справі! Завжди уважно вислухає і заспокоїть, завжди призначає адекватне і правильне лікування.
|
|
| |
Жюлі | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Поділіться інформацією, де можна знайти цього фахівця?
|
|
| |
Евіта | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Гурська Т.В. приймає на Генуезькій 1/2 у клініці "Лікаріум", записатися в клініку можете за \телефонами -048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Інеса | Повідомлення # 12 |
Полковник
| Тамара Валеріївна - винятковий фахівець! Її лікування принесло мені довгоочікувані результати, її можу сміливо радити!
|
|
| |