Отоларинголог Одеса ціни
|
|
Rose9 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Отоларинголог Одеса ціни
У мене другий тиждень сильно болить горло, спреї таблетки не допомагають, ще й відчуття, що щось заважає в горлі. Дільничний ЛОР із поліклініки розводить руками. Підкажіть грамотного фахівця в цьому напрямку.
|
|
| |
Nickolas00 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| На мій погляд, найграмотніша лікарка цієї спеціалізації, до якої я раджу звернутися, це Гурська Тамара Валеріївна.
|
|
| |
Nyusha | Повідомлення # 3 |
Майор
| Я не дуже довіряю сучасній медицині, але доктор Гурська справляє дуже позитивне враження. Знаючий, справжній професіонал. Раджу до неї звернутися.
|
|
| |
Голді | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Гурська Тамара Валеріївна - лікарка, яка дійсно хоче вилікувати пацієнта. Призначила лікування, яке допомогло, жодних зайвих процедур, тільки те, що потрібно. Дуже раді, що потрапили саме до неї.
|
|
| |
Клавдія1993 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Дуже хороший фахівець Юлія Олександрівна! Рік не могла вилікувати горло, постійні болі, антибіотики, таблетки, а результату 0. Потрапивши до неї на промивання і кварц горло минуло за тиждень. Рекомендую!!!
|
|
| |
Майя1976 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Велика удача знайти такого лікаря і майстра своєї справи як Гурська Тамара Валеріївна. Врятувала мене від гострого фронтиту, дуже позитивний і уважний лікар.
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Дуже хороший і доброзичливий фахівець! Звернутися до Тамари Валеріївни нам порадили знайомі. Повністю задоволені роботою цього професіонала! Надалі лікуватися будемо лише в неї. Рекомендуємо! Не пошкодуєте!
|
|
| |
Аризона | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Чудова лікарка, чудовий професіонал, уважна, обізнана і з золотими руками. Промила вухо, видаливши сірчану пробку швидко, якісно і не боляче! У клініці сучасне обладнання. Рекомендую і сама в разі проблем буду звертатися тільки до Тамари Валеріївни Гурської.
|
|
| |
Кариночка1995 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Доброго дня, хочеться проконсультуватися з Чупою Ю.А., розкажіть як до неї записатися?
|
|
| |
Голді | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Юлія Олександрівна приймає на Генуезькій 1/2 у клініці Лікаріум, телефони для запису - 38 (048) 230-90-02, (096) 388-18-99, (095) 751-31-63, (093) 542-94-87.
|
|
| |
ДіаНочкаЛя | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Скажіть а як потрапити до Тамари Валеріївни Гурської?
|
|
| |
Джуді | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Тамара також працює в клініці Лікаріум, контактні телефони вже написали вище, звертайтеся.
|
|
| |
Rose9 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Величезне спасибі, обов'язково скористаюся вашими порадами.
|
|
| |