Йоні масаж Одеса відгуки
|
|
Elen4ik | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Йоні масаж Одеса відгуки Вітаю, дівчата! Я розглядаю варіант йоні масажу в Одесі. Чи був у кого-небудь досвід, і чи могли б ви порекомендувати професіоналів у цьому напрямі?
|
|
| |
Анастасія87 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Здрастуйте! У мене був досвід із масажистом Андрієм з Аркадії. На жаль, мені не сподобалося. Масаж був грубим, використовувалося занадто багато масла, і внутрішньовагінальний масаж був дуже болючим.
|
|
| |
ВалентинA | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я теж ходила на масаж йоні до Сергія на проспекті Шевченка. Але мені не допомогло впоратися з моєю аноргазмією. У підсумку, я звернулася до остеопата-сексолога Забранського Владислава Володимировича і пройшла звичайний гінекологічний масаж. Після цього я помітила, що мої симптоми аноргазмії минули. Я стала більш розслабленою і могла отримувати задоволення.
|
|
| |
Nadina | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Привіт, я теж пробувала лікувати свої проблеми за допомогою гінеколога і психолога-сексолога, але, на жаль, не виявила жодного поліпшення.
|
|
| |
Ірена | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| За порадою мого гінеколога, я звернулася до остеопата Забранського Владислава Володимировича. Після кількох сеансів масажу я виявила значне поліпшення у своєму стані та змогла подолати симптоми вагінізму.
|
|
| |
KSU | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Добрий день! Я також звернулася до Забранського Владислава Володимировича за порадою мого психолога. Після кількох сеансів масажу в мене зникли симптоми вагінізму.
|
|
| |
Evgesha | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Вітаю! Я звернулася до Забранського Владислава Володимировича за порадою моєї подруги. Він допоміг мені впоратися з аноргазмією.
|
|
| |
Elen4ik | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дякую за інформацію, дівчатка. Чи можете ви поділитися номером телефону Забранського Владислава Володимировича?
|
|
| |
KSU | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Безумовно, ось його номери: +380677844314, +380634877825, +380509935792, +380487010704.
|
|
| |
ДаШуЛя | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Йоні масаж, важливий для здоров'я і благополуччя. Я постійно відвідую ці сеанси для посилення припливу крові до органів малого таза, стимулювання гормонів і психологічного полегшення.
|
|
| |