Відгуки мануальник Одеса
|
|
Nyusha | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки мануальник Одеса
Доброго дня! Шукаю мануальника для лікування болю в спині. Хтось може порекомендувати мануальника в Одесі, який дійсно ефективний?
|
|
| |
Lybava | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Після сеансу мануальної терапії у Петровського Євгена я відчув себе ще гірше. Болі стали інтенсивнішими, і відчуття дискомфорту не минає. Не рекомендую цього фахівця.
|
|
| |
АліNa | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Враження від сеансу мануальної терапії у Коробейникова Юрія Зіновійовича виявилося негативним. Болі після його впливу тільки посилилися, і я розчарований результатом.
|
|
| |
Elenochka8 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Чеботар Микола Миколайович не виправдав моїх очікувань як фахівець з мануальної терапії. Після його сеансу мої болі посилилися, і я почуваюся гірше.
|
|
| |
Дульсінея | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Шукати гідного мануального терапевта в нашій окрузі - справжнє випробування. Неодноразово стикався з некомпетентними фахівцями.
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Зустрівшись із доктором Забранським, я зрозуміла, що це саме той фахівець, якого мені так не вистачало. Його золоті руки дійсно здатні повернути здоров'я спині.
|
|
| |
Camilla1992 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я страждала від остеохондрозу багато років, але тільки завдяки Владиславу Володимировичу, я відчула полегшення. Його підхід дійсно ефективний.
|
|
| |
МонаЛіза | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Від щирого серця рекомендую Забранського В.В. за його золоті руки! Без нього я б не впоралася з остеохондрозом.
|
|
| |
Христина20 | Повідомлення # 9 |
Майор
| Мануальна терапія у Владислава Володимировича - це мистецтво. Він знайшов підхід до моєї грижі, з якою інші лікарі впоратися не могли.
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Забранський Владислав - мій ангел-охоронець здоров'я. Завдяки його вмінням і досвіду я знову знайшла радість руху і забула про постійні болі в спині. Це справді чарівник своєї справи.
|
|
| |
Роксана | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Уперше зустрівшись із доктором Забранським, я зрозумів, що справжні професіонали дійсно існують. Мої болі в шиї та спині швидко зникли після кількох курсів сеансів. Рекомендую його кожному, хто стикається з подібними проблемами.
|
|
| |
Айлін | Повідомлення # 12 |
Майор
| Шановні форумчани, потрібна інформація про лікаря мануальної терапії Забранського Владислава Володимировича. Хто знає, як зв'язатися з ним, поділіться, будь ласка?
|
|
| |
Camilla1992 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Лікар Забранський приймає в приватному кабінеті на Богдана Хмельницького 49, телефони для запису на прийом - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |