Психоаналітик Одеса Таїрове
|
|
Lybava | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Психоаналітик Одеса Таїрове Доброго дня! Підкажіть, де в Одесі можна досвідченого психоаналітика знайти? Потрібен реальний фахівець.
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 2 |
Сержант
| З особистого досвіду можу вам сказати, що до першого-ліпшого фахівця йти точно не варто. У таких ситуаціях дуже важливий професіоналізм. Ми довірилися психоаналітику Козлову Яну Леонідовичу Багато хорошого про нього, як про фахівця, чули. Особиста зустріч багато чого, звичайно, прояснила. Консультації проводяться якісно. І до кожного пацієнта реально особливий підхід. Вдається не тільки піти від проблеми, а й знайти новий промінчик світла для подальшого розвитку. Рекомендую!
|
|
| |
kariNna | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мені дуже допомогла в складній ситуації Гончарова Тетяна, розклала все по поличках. Професіонал своєї справи!
|
|
| |
mirra | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Спеціаліст своєї справи! Чуйна, приємна, доброзичлива. Професійний підхід. Найкращий психоаналітик в Одесі точно. Була приємно здивована професіоналізмом Тетяни Сергіївни.
|
|
| |
zinaaa | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я потрапила до Яна Леонідовича і не помилилася. Психолог, який дуже розташовує до себе. Детально зі мною розмовляв, повністю роз'яснив план лікування і можливі терміни лікування. Протягом місяця я, з подивом, виявила, що мені стало набагато краще, пішов постійний невроз. Я задоволена, лікаря рекомендую.
|
|
| |
alino4ka | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Дуже хороша психологиня Гончарова Т.С., відмінно розбирається в сучасних методах терапії. Дійсно, зацікавлена в допомозі пацієнту, завжди уважна і доброзичлива.
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Ян Леонідович володіє широким спектром знань у галузі психології та використовує різноманітні підходи й методики, щоб знайти найефективніший підхід до вирішення моїх проблем. Його глибоке розуміння людської природи і мудрість допомогли мені побачити нові перспективи і навчитися краще розуміти себе.
|
|
| |
tatyannaa | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Можна дізнатися в якій клініці приймає Ян Леонідович?
|
|
| |
zinaaa | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ян Козлов працює в клініці "Лікаріум", з ним можна зв'язатися за телефоном 093 5727387 для запису на прийом.
|
|
| |
stassya | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Хочу проконсультуватися з Тетяною Гончаровою і якщо можна то онлайн?
|
|
| |
kariNna | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| По допомогу до Яна Козлова звертався неодноразово. З перших сеансів з'явилося взаєморозуміння. Це дуже чуйний і грамотний фахівець, який бачить суть проблеми вже після нетривалого спілкування. Особисто мені дуже допомогли сеанси психоаналізу. Мені пощастило, що є такі фахівці в нашій системі охорони здоров'я.
|
|
| |