Відгуки психолог Одеса
|
|
Кариночка1995 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Відгуки психолог Одеса
Доброго дня! Мені потрібна психологічна допомога. Якщо хтось звертався до психологів в Одесі і може порекомендувати розумного фахівця.
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Я раджу звернутися до Козлова Яна Леонідовича - справжній професіонал у світі гіпнозу. Його глибоке розуміння психології та навички гіпнотерапії привели мене до подолання тривожності, з якою я боровся багато років.
|
|
| |
Felixx | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| І мені Ян Леонідович допоміг вирішити давні конфлікти в моїй родині через гіпнотичну терапію.
|
|
| |
YTR | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Співпраця з Тетяною Сергіївною Гончаровою принесла мені цінні уроки самосвідомості та кращого спілкування з близькими. Її робота сімейним психологом допомогла розв'язати багато складнощів у стосунках із дружиною. Дуже вдячний і рекомендую!
|
|
| |
Mariana1989 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Тетяна Сергіївна - справжній професіонал і чарівник в одній особі. Її здібності як дитячого психолога допомогли моєму синові подолати довгу боротьбу з депресією. Я не можу не відзначити її унікальний дар розуміння і підтримки.
|
|
| |
Айнур | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Співпраця з Владиславом Володимировичем Забранським стала справжнім відкриттям для мене. Його широкий спектр компетенцій - від сімейних стосунків до психосоматики - дав мені змогу поліпшити не тільки взаємодію в сім'ї, а й своє емоційне та фізичне життя.
|
|
| |
Vladlen | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Психолог Владислав Забранський - мій рятівник. Його навички в психосоматиці допомогли мені позбутися фізичних проблем, пов'язаних із психічним станом. Його поради як сімейного та особистісного психолога також допомогли мені зміцнити стосунки з близькими.
|
|
| |
Калерія | Повідомлення # 8 |
Майор
| Рекомендую Марію Олегівну Фендюру всім батькам, які стикаються з підлітковими проблемами. Її робота з важкими підлітками доводить, що справжня підтримка і розуміння можуть змінити життя.
|
|
| |
Клара | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Марія Олегівна - це не просто психолог, це справжній наставник для підлітків. Її вміння знаходити підхід до кожного підлітка і допомагати їм стати кращими - це надихає.
|
|
| |
Кирюха | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як я можу отримати номер телефону цих психологів?
|
|
| |
Регіна | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Співробітник клініки Лікаріум - Ян Козлов. Якщо потрібен прийом, скористайтеся номером: 093 5727387. Також у цій медичній установі діє прийом у Марії Фендюри. Для запису на зустріч зателефонуйте за номером: 0635360647.
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| За адресою Богдана Хмельницького 49 знаходиться приватний кабінет Забранського Владислава Володимировича, де він здійснює прийом пацієнтів. Для запису на прийом ви можете скористатися такими контактними телефонами: 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Пончик | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Тетяна Сергіївна під час війни виїхала за кордон і консультує онлайн через месенджери за телефоном - 0987000260.
|
|
| |